Wat wij doen

Student2Rent is in juni 2016 ontstaan vanuit twee overtuigingen:


  1. Studentenwerk moet veel leuker en diverser kunnen, waarbij studenten zelf kunnen bepalen wanneer ze werken;
  2. Uitzendwerk moet flexibeler en eenvoudiger kunnen.


En zie hier het eindresultaat: Student2Rent is een uniek uitzendconcept waarin deze twee overtuigingen perfect tot uiting komen! 

Wij bieden studenten één van de meest diverse bijbanen van Nederland, met werkzaamheden lopend van sales tot het hele seizoen lang biertjes tappen op de dikste festivals. En natuurlijk alles daartussen in. Tegelijkertijd ontzorgen wij bedrijven van alle soorten en maten met de mogelijkheid om on-demand (extra) personeel in te kunnen huren, zonder zich te hoeven bekommeren om alle administratieve rompslomp die daarbij komt kijken. Dat regelt Student2Rent namelijk gewoon (vinden we leuk)!Bij Student2Rent verbinden we dus bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke arbeidskrachten met flexibele en gemotiveerde studenten die in staat zijn om bij te springen bij deze bedrijven.


Student2Rent gelooft dat, ondanks dat je als student misschien nog geen diploma op zak hebt, je veel meer waarde kunt toevoegen dan het gemiddelde bedrijf denkt. Studenten zijn doorgaans sociaal vaardiger, leren sneller en zijn flexibeler.


Voor jou als student zijn er uiteraard ook tal van voordelen. Je doet ervaring op in een hoop verschillende vakgebieden, je verdient goed en je kunt zelf bepalen of je werkt of niet. 


Oh ja, als je buiten je woonplaats gaat werken begint de salaristeller te lopen vanaf het moment dat jij de voordeur thuis achter je dicht trekt. 

En die tikt door tot het moment dat je weer thuis bent!