Veelgestelde vragen

Wat doet Student2Rent?

Student2Rent voorziet bedrijven van een makkelijke en snelle oplossing voor hun tijdelijke personeelstekorten. Dit doen wij met behulp van studenten uit heel Nederland, die allerlei verschillende opdrachten uitvoeren. Kijk voor meer informatie op deze pagina!

Wat heeft Student2Rent mij te bieden?

Afwisseling

Student2Rent biedt jou de mogelijkheid om in de zomer op je favoriete festivals te staan terwijl je ervoor betaald wordt, maar ook om belangrijke vaardigheden op te doen in bijvoorbeeld marketing en sales


Flexibiliteit

Bovendien biedt Student2Rent jou de flexibiliteit die je als student nodig hebt. Je bent nooit verplicht om te werken, je hebt de mogelijkheid om te werken. 


Geld

Geen onbelangrijk detail natuurlijk. En we betalen je uiteraard geen minimum uurloontje, want we weten dat je veel meer waard bent dan dat. 

Hoe werkt solliciteren voor een vacature?

Solliciteren is heel makkelijk! 


Mail

Op de pagina "Vacatures" klik je bij de klus die je graag wilt doen op de knop "Solliciteer nu", waarna je mailprogramma geopend wordt. Vervolgens mail je je CV en motivatie naar ons en zet je in de onderwerpregel de tekst die ook bij de sollicitatie is aangegeven. Afhankelijk van de opdracht zullen wij je nog uitnodigen om een sollicitatiegesprek via Skype/Facetime te voeren, waarna je zo snel mogelijk van ons hoort of je aangenomen bent!


Contactformulier 

Als je eventjes niet bij je CV kunt maar wel vast wilt beginnen aan het sollicitatieproces, kun je een van de verschillende contactformulieren invullen die je op de website terugvindt! 

Op deze manier kun je ons vanaf je telefoon al je contactgegevens en motivatie sturen en op een later moment (als je thuis bent bijvoorbeeld) alsnog je CV naar ons mailen!

Wat voor verplichtingen ga ik aan door te solliciteren voor een vacature?

Geen!

Het mooie aan Student2Rent is dat het volledig vrijblijvend is! 

Als student heb je het druk genoeg, dat weten we heel goed. Daarom ben jij nergens toe verplicht tenzij je toezegt dat je een bepaalde opdracht wilt doen. Verder is het volledig aan jou of je werkt of niet, hoeveel je dan werkt en wanneer.

Mooi toch?

Ik wil graag samen met mijn vrienden op een festival werken, kan dat? 

Absoluut! 

Graag zelfs! Festivals draaien om plezier hebben en met wie heb je nou meer plezier dan met je vrienden? 


We gaan zelfs nog een stapje verder!

Student2Rent betaalt jou €5 per aangenomen kandidaat die jij aandraagt voor een vacature. Op die manier kun je met je vrienden vast een pre-party houden om te vieren dat jullie op een van de gaafste festivals van het seizoen staan en er nog geld voor krijgen ook.


En ja, wij waren ook even stil van toen we met dit idee van de eeuw kwamen.